Talohallinta Oy on toiminut hyvän asumisen edistäjänä vuodesta 1971. Melkein 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja kiinteistöjen kunnossapidosta sekä jatkuva halu kehittyä ja ajatella asioita hieman pidemmälle tekevät meistä erinomaisen kumppanin taloyhtiöiden isännöintiin.

Noudatamme kaikissa toimissamme hyvää isännöintitapaa ja uskomme henkilökohtaisen palvelun voimaan. Vahvan paikallistuntemuksen ja ammattitaidon myötä voimme palvella jokaista asiakastamme luotettavasti ja osaavasti. Pidämmekin tärkeimpänä suosituksenamme koko toimi-ikämme kestäneitä isännöintisopimuksia.

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa asumiseen liittyvissä pulmissa, joten ethän epäröi olla yhteydessä. Taloyhtiön sähköisessä asiointikanavassa Huoneistotieto.fi:ssä voit tarkastella huoneistoosi liittyviä tietoja ja olla yhteydessä isännöitsijään.

Kokonaisvaltainen isännöinti

Tarjoamme talous- ja hallinnointipalveluiden lisäksi teknisiä asiantuntijapalveluita. Monipuolisella osaamisellamme sekä pitkäjänteisellä ja strategisella toiminnallamme voimme pitää taloyhtiöiden asumiskustannukset kurissa ja lisätä asumisviihtyvyyttä sekä osakkeiden arvoa.

2020-luvun isännöinti on tiimityötä! Isännöintitiimiin kuuluu kiinteistösihteeri, vastikevalvoja, isännöitsijä ja kirjanpitäjä. He yhdessä pitävät huolen siitä, että taloyhtiönne arki on sujuvaa niin taloudenpidon kuin teknisten asioidenkin osalta. 

Tekninen isännöinti

Huoneistojen arvo säilyy, kun kiinteistön elinkaariajattelu on suunnitelmallista ja talossa on tehty tarvittavat korjaukset oikeaan aikaan. Tekniset palvelumme tuottaa Uudenmaan Tekninen Isännöinti Oy, asiakaspalvelu@uti.fi tai p. 010 2020 290.

Kirjanpitopalvelut

Tarjoamme pienille taloyhtiöille kirjanpitopalvelua ja autamme erillistilauksesta muissa taloyhtiöön liittyvissä asioissa. Miksi siis maksaisit palvelusta yhtään sen enempää kuin on tarvetta? Pyydä tarjous kirjanpitopalvelusta.

Etsitkö taloyhtiöllesi osaavaa, kaikenkattavaa kumppania vuosiksi eteenpäin?

Ota yhteyttä Talohallintaan ja homma hoituu!

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää