Talohallinta Oy on toiminut hyvän asumisen edistäjänä vuodesta 1971. Melkein 50-vuoden kokemus isännöinnistä ja kiinteistöjenkunnossapidosta sekä jatkuva halu kehittyä ja ajatella asioita hieman pidemmälle tekevät meistä erinomaisen kumppanin taloyhtiöidenisännöintiin.

Noudatamme kaikissa toimissamme hyvää isännöintitapaa ja uskomme henkilökohtaisen palvelun voimaan. Vahvan paikallistuntemuksen ja ammattitaidon myötä voimme palvella jokaista asiakastamme luotettavasti ja osaavasti. Pidämmekin tärkeimpänä suosituksenamme koko toimi-ikämme kestäneitä isännöintisopimuksia.

Asiakaspalvelumme auttaa teitä kaikissa asumiseen liittymissä pulmissa, joten ethän epäröi olla yhteydessä. Taloyhtiön sähköisessä asiointikanavassa huonistotieto.fi voit tarkastella huoneistoosi liittyviä tietoja ja olla yhteydessä isännöitsijään.

Kokonaisvaltainen isännöinti

Tarjoamme talous- ja hallinnointipalveluiden lisäksi teknisiä asiantuntijapalveluita. Monipuolisella osaamisellamme sekä pitkäjänteisellä ja strategisella toiminnallamme voimme pitää taloyhtiöiden asumiskustannukset kurissa ja lisätä asumisviihtyvyyttä sekä osakkeiden arvoa.

2020-luvun isännöinti on tiimityötä! Isännöintitiimiin kuuluu kiinteistösihteeri, vastikevalvoja, isännöitsijä ja kirjanpitäjä. He yhdessä pitävät huolen siitä, että taloyhtiönne arki on sujuvaa niin taloudenpidon kuin teknisten asioidenkin osalta. 

Tekninen isännöinti

Huoneistojen arvo säilyy, kun kiinteistön elinkaariajattelu on suunnitelmallista ja talossa on tehty tarvittavat korjaukset oikeaan aikaan. Tekniset palvelumme tuottaa Uudenmaan tekninen isännöinti (UTI), joka toimii samoissa toimitiloissa kanssamme. Palvelu tuottamisesta vastaa Antti Leppänen RI.

Kirjanpitopalvelut

Tarjoamme pienille taloyhtiöille kirjanpitopalvelua ja autamme erillistilauksesta muissa taloyhtiöön liittyvissä asioissa. Miksi siis maksaisit palvelusta yhtään sen enempää kuin on tarvetta? Pyydä tarjous kirjanpitopalvelusta

Etsitkö taloyhtiöllesi osaavaa, kaikenkattavaa kumppania vuosiksi eteenpäin?

Ota yhteyttä Talohallintaan ja homma hoituu!

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää